ÖL Special öl

Zeunerts Höga Kusten

ÖL
Land: Sverige
Alkoholhalt: 5.3
Bryggeri: Kopparbergs
Officiell hemsida
Systembolagets hemsida
Kort beskrivning: Friskt norrländskt vatten och bayersk ölkultur är den ultimata kombinationen för att tillverka vår guldgula skatt från Sollefteå. Höga Kusten är ett specialöl med färg av bärnsten. De öppna jäskaren i produktionen och traditionen att lagra ölet upp till 8 veckor, ger den perfekta eftermognaden och smaken. Höga Kusten har medelstor beska och en relativt neutral, balanserad smak med brödigt inslag och ton av malt.Texten kan innehålla delvis producentens/leverantörens egna beskrivning. Skulle denna text strida mot upphovsrätten. Kontakta oss genast för att kunna korrigera eventuella felaktigheter.


Gästrecensioner

Genomsnitsligt gästbetyg från: 3 användare

Vad tycker du om detta öl:
4.3
 

Skriv en gästrecension2 av 2 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Höga Kusten, 2013-03-12

Skriven av Torbjörn Kalla

Det finns ingen anledning att betygsätta med mindre än 5. Äntligen en öl med gudomlig smak och färg, det är som att hålla en bärnsten i handen.
Eftersom jag inte dricker mörkt öl så var jag en aning tveksam men när jag hällde upp så blev jag mäkta imponerad och inte att tala om smaken...mmmmmm.
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no

3 av 3 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

En favorit., 2011-03-20

Skriven av Åsa Engman

Då vi trodde att Zeunerts inte fanns längre blev jag och min väninna otroligt lyckliga över att se att den nu går att köpa. När vi luktade Zeunerts Höga kusten, var det en doft som fick oss att må som drottningar. Färgen är vackert gyllene och väldigt tilldragande. Vi gillar inte för mycket beska i ett öl, utan vill att ölet lätt ska slinka ned genom strupen med en gudabenodad smak.
Zeunerts Höga kusten ger oss allt vi vill ha av ett öl. Vi kan verkligen rekomendera Zeunerts Höga kusten, ett fantastiskt gott öl.
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no

3 av 4 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Zeunerts Höga Kusten, 2009-09-28

Skriven av Mikael Monander

En aning blek men ändå skaplig öl Den bästa i Zeunertsfamiljen. Relativt god smak men kanske lite mer själ hade gjort den godare
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no


Powered by jReviews

 

Besökarnas Värsta!

1. Zeunerts Höga Kusten (4.3)
Category: Special öl
2. Aecht Schlenkerla Rauchbier (4.3)
Category: Special öl
3. Anchor Steam Beer (4.8)
Category: Special öl
4. La Trappe Tripel (5.0)
Category: Special öl
 
Top