ÖL Ljus Lager

Tuborg Guld 5,3

ÖL
Land: Danmark
Alkoholhalt: 5.3
Bryggeri: Carlsberg
Officiell hemsida
Systembolagets hemsida
Kort beskrivning: Det har hänt mycket med Tuborg och främst då med Tuborg Guld. Under våren har produktionen av det danska guldet flyttats till Köpenhamn och Tuborg kommer numera som ett "äkta" importerat öl till Sverige. Tuborg har fått en rejäl ansiktslyftning, Guld har blivit till Gold.Tuborg Gold med sitt danska arv har allt en kvalitets-njutare kan önska sig ? en trovärdig bryggarkunskap kombinerad med danskarnas informella sätt att njuta av allt livet har att erbjuda. Gold har självförtroende nog att inte följa strömmen utan går sin egen väg!Payoff: Njutning. Importerad från Danmark.Beska: Medelstor beskaFärg: GyllengulSmak: Medelfyllig med balanserad beskaIngredienser: Malt, humle, jäst, källvatten.Doft: Fruktig doft med viss sötmaTexten kan innehålla delvis producentens/leverantörens egna beskrivning. Skulle denna text strida mot upphovsrätten. Kontakta oss genast för att kunna korrigera eventuella felaktigheter.


Gästrecensioner

Genomsnitsligt gästbetyg från: 2 användare

Vad tycker du om detta öl:
4.0
 

Skriv en gästrecension0 av 0 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

God öl, 2015-08-01

Skriven av DocHolliday

Väldigt god öl som smakar gott till att bara softa med polare
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no

4 av 5 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Väldigt trevlig, 2009-04-18

Skriven av Stefan

Kommer ihåg när jag för ett antal år sedan var nere på Konsum och handlade lite. Skulle slänga ihop en pasta åt mig och min dåvarande flickvän. Vid kassan stod en ölkyl och där stod ett antal burkar som jag inte kände igen, fast märket var bekant. Köpte en 3,5:a till maten och när jag smakade den så blev jag otroligt förvånad. Vad hade hänt? Hur kunde jag plötsligt tycka att Tuborg var så god? Vred och vände på burken och inser att det numera inte längre är licensbryggd.

Nästa gång jag var på Systemet så rev jag åt mig några flaskor för att smaka den riktiga varianten och jag blev inte besviken. Friskt, gott och precis lagom mycket kolsyra. Blev en av mina favoriter.

Man undrar hur många andra öl som bryggs sönder av licensbryggerier?

Hvornår smager en Tuborg bedst? Hver gang!
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no


Powered by jReviews

 

Besökarnas Värsta!

1. Blue Zebra (1.0)
Category: Ljus Lager
2. Svenskt starköl (1.0)
Category: Ljus Lager
3. Runöl Wynja 5.0 (1.0)
Category: Ljus Lager
4. Budweiser 5,0 (1.5)
Category: Ljus Lager
5. Bjørnebryg 5,3 (2.0)
Category: Ljus Lager
 
Top