ÖL Ljus Lager

Budweiser 3,5

ÖL
Land: USA
Alkoholhalt: 3.5
Bryggeri: Anheuser-Busch
Officiell hemsida
Kort beskrivning: King of Beers från världens största bryggeri Anheuser-Busch i USA. Budweiser är en utmärkt törstsläckare som bör avnjutas väl kyld.Beska: litenFärg: ljusgulSmak: lätt, med liten humlebeskaDoft: lätt med inslag av sötmaTexten kan innehålla delvis producentens/leverantörens egna beskrivning. Skulle denna text strida mot upphovsrätten. Kontakta oss genast för att kunna korrigera eventuella felaktigheter.


Gästrecensioner

Genomsnitsligt gästbetyg från: 2 användare

Vad tycker du om detta öl:
3.5
 

Skriv en gästrecension0 av 1 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Buddy, 2014-07-07

Skriven av Jesper

En iskall Bud 3.5 är enligt mig den bästa av \"gräsklipparöl. Har druckit originalet samt Bud light både i USA och i andra länder, men 3.5:an i Sverige är perfekt då den har ännu lägre alkoholhalt än light versionen men är ngt rundare i smaken. Många missförstår detta ölmärke i Sverige och jämför med svenska ölsorter. Svenskt öl funkar kanon till svensk husmanskost, till sillen vid midsommarbordet eller en plankstek, men till tacos, hamburgare eller tortillas en varm sommardag så är Bud & Coprona bäst. Det verkar också resten av världen tycka då det är Budweiser samt Budweiser light som säljer bäst. (Borträknat inhemska ölen Snow i Kina)
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no

0 av 1 användare tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Inte en favorit, 2008-11-26

Skriven av Egon Reuda

Går att dricka, men det som licensbryggs i Sverige är inte ens i närheten så avnjutningsbart som det kommer från St Louis, USA. Om ni får tag på denna från USA prova gärna, och för den skulle jag ge en 3a i betyg eller kanske 3.5. Men som tidigare nämnt håller undan från den licensbryggda varan.
Har den här recensionen hjälp dig? yes     no


Powered by jReviews

 

Besökarnas Värsta!

1. Blue Zebra (1.0)
Category: Ljus Lager
2. Svenskt starköl (1.0)
Category: Ljus Lager
3. Runöl Wynja 5.0 (1.0)
Category: Ljus Lager
4. Budweiser 5,0 (1.5)
Category: Ljus Lager
5. Bjørnebryg 5,3 (2.0)
Category: Ljus Lager
 
Top